Author Topic: Browsing problems?  (Read 2632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jcostanz

Browsing problems?
« on: June 17, 2009, 12:31:15 pm »
When I refresh or click on any link on Adventure Cycling's website, I get a Reported Attack Site warning in Firefox.

Is this a problem with my pc or firefox?

Thanks
Jeff

Offline mkadam68

Re: Browsing problems?
« Reply #1 on: June 17, 2009, 04:09:44 pm »
Don't have a solution, but I'm getting it too. Only today. Yesterday was fine.

Offline aggie

Re: Browsing problems?
« Reply #2 on: June 17, 2009, 04:10:21 pm »
I'm having the same problem.  It just started today although for the last several days I've been having sporadic problems connecting to the ACA web site.  FireFox has a security setting that apparently looks at the google site to see if there is a problem.  It is possible that someone has either hacked into the system or someone has posted something that can load a file onto your computer.  It is possible to turn off that setting.  I don't get the problem when I use safari or explorer.

Online jsieber

Re: Browsing problems?
« Reply #3 on: June 17, 2009, 04:39:35 pm »
We have been experiencing problems with a 3rd party hacking the site. Malicious scripts have been removed and we are currently working to resolve all issue. Sorry for the inconvienence and we hope to have everything back to normal soon.

Offline jcostanz

Re: Browsing problems?
« Reply #4 on: June 18, 2009, 12:27:23 pm »
Thank you.  It appears to be fine today.

Offline KDC1956

Re: Browsing problems?
« Reply #5 on: June 27, 2009, 12:09:39 am »
No problem here I use Linux my self. :) Have been for 10 years now.